Ik heb iets nieuws bedacht, waarmee ik de wereld een stukje leuker wil maken en jou van wat gemak wil voorzien. 
Doe je mee? 
Een jaar lang krijg je elk kwartaal een pakket met 5 kunstkaarten om te sturen naar vrienden, familie & kennissen. Een kunstkaart is een unieke kaart die ik elk kwartaal speciaal voor jou maak, er zijn er geen twee dezelfde. Ook zit in dit pakket de benodigde postzegels en enveloppen om jouw zending gelijk te kunnen posten in de brievenbus op de hoek. 
Het enige wat jij nog hoeft te doen is in je pen te klimmen, een prachtig verhaal schrijven en af te sluiten met een zoen! 

Dit eerste kwartaal kun je het volgende verwachten: 
-Vijf kaarten, met afdrukken van planten en bloemen, waar de nerven en structuren tot in detail zichtbaar zijn.  
-Gemaakt met acrylverf en monoprint techniek, de print die ontstaan is, is eenmalig, een origineel en kan niet nogmaals afgedrukt worden. 
-De afmetingen van de kaarten is A6 formaat. 
-5 postzegels voor verzending in Nederland / of internationaal 
-5 semi-transparante enveloppen 
-Inclusief verzending naar jouw huisadres in brievenbusformaat met frutsels en fratzels. 
-En natuurlijk een persoonlijk bericht om jou uit te dagen. 
Dit alles voor 160 euro (of 175 euro internationale postzegels) op je eigenste deurmat, voor een jaarlang. Wat er het volgende kwartaal op je mat zal vallen? Dat blijft nog even een verassing.  Kies jij voor het kunstkaartentotaalpakket? Een jaar lang niet meer hoeven omkijken of speuren naar een geschikte kaart, want ze komen vanzelf naar jou toe in de maanden  Februari, April, Juli & Oktober. 

Dus wil jij een jaar lang die attente vriend zijn die die leuke kaartjes stuurt? 
Na betaling is het jaarabonnement geactiveerd en kun je de eerste zending in FEBRUARI verwachten. Meld je aan door jouw adres aan mij te sturen en de kosten van dit project, 160 euro of 175 euro, over te maken op bankrekeningnummer:  S. Dijkstra NL74 ASNB 0942 9530 29  Dit project stopt vanzelf nadat het jaar verstreken is. 
Jij hoeft enkel op je deurmat te gaan liggen wachten! 

Heb je nog vragen, stel ze gerust, stuur een bericht per email via het contact formulier.

Groeten  Sjoukje

***Heb je specifieke wensen, betreft de hoeveelheid kaarten die je graag zou willen hebben, kleurstellingen of thematiek? Hier kan aan gewerkt worden, stuur mij een bericht als je durft!

Hieronder een  impressie van reeds gemaakte & verstuurde kaarten met enveloppe.  De foto's van afdrukken boven aan deze pagina geven een impressie van wat jij dit eerste kwartaal kunt verwachten.